6.10.2012 г., 16:02 ч.

Саймън Дънков 

  Поезия » Гражданска
324 0 0

От Световната банка той дойде.

Конят-България, у реката уйде.

Постната пица изяде,

но пак се не наяде.

Съсипа финансите на страната,

за да угоди на брата -

Големия - Съединените щати.

И тоз се води за част от елита - егати!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??