Сам, сам ще преборя себе си.
Сам, сам ще измисля живота си.
Сам, сам ще напиша мечтите си.
Сам, сам ще достигна върха.
Ела, докажи ми, че мога сам,
научи ме, трябва да знам,
как изглежда тъжна нощта,
ела, докажи ми сега.
Сам, сам ще намеря смисъла.
Сам, сам ще опиша времето.
Сам, сам ще докосна душата си.
Сам, сам ще достигна там.
Там, там е близо съвсем,
там, там е точно за мен,
там, там изгарят звезди,
там, там ти не си.
Ела, докажи ми, че мога сам,
научи ме, трябва да знам,
как изглежда тъжна нощта,
ела, докажи ми сега.
Там, там, където животът спира.
Там, там, където изходът е пуст.
Там, там, където душата пулсира
и намира си място духът.
© Силвия Todos los derechos reservados
Там, там, където изходът е пуст.
Там, там, където душата пулсира
и намира си място духът."
Поздрав!!!