20 may 2013, 13:51

Сам 

  Poesía » De amor
461 0 2

Чувствата останаха без думи,
разумно тялото не ще да спи.
Липсва връзка помежду ни,
защо не проумявам, но боли.

Сгуших се отново във Безкрая,
с молитва и сълза благодарих.
Невероятно силно те желая...
Да, трудно е, но пък се калих.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??