May 20, 2013, 1:51 PM

Сам 

  Poetry » Love
462 0 2

Чувствата останаха без думи,
разумно тялото не ще да спи.
Липсва връзка помежду ни,
защо не проумявам, но боли.

Сгуших се отново във Безкрая,
с молитва и сълза благодарих.
Невероятно силно те желая...
Да, трудно е, но пък се калих.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??