20 мая 2013 г., 13:51

Сам 

  Поэзия » Любовная
463 0 2

Чувствата останаха без думи,
разумно тялото не ще да спи.
Липсва връзка помежду ни,
защо не проумявам, но боли.

Сгуших се отново във Безкрая,
с молитва и сълза благодарих.
Невероятно силно те желая...
Да, трудно е, но пък се калих.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??