20.05.2013 г., 13:51 ч.

Сам 

  Поезия » Любовна
459 0 2

Чувствата останаха без думи,
разумно тялото не ще да спи.
Липсва връзка помежду ни,
защо не проумявам, но боли.

Сгуших се отново във Безкрая,
с молитва и сълза благодарих.
Невероятно силно те желая...
Да, трудно е, но пък се калих.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??