С А М
И отново съм сам във нощта.
И отново луната ехидно се смее.
Казва, че тя също се чувства сама
и слънцето е самó, но за хората грее.
Как може да бъде самотна -
при този балет от звезди?
И слънцето грее за хората,
но изгаря, докато за всички блести.
Аз не искам звезди покрай мене.
Нека да бъде само една.
Искам в сърцето ми само да грее.
Искам само любима жена!
© Ник Желев Todos los derechos reservados