1.10.2011 г., 15:44 ч.

Сам 

  Поезия
595 0 5

   С А М

 

И отново съм сам във нощта.

И отново луната ехидно се смее.

Казва, че тя също се чувства сама

и слънцето е самó, но за хората грее.

 

Как може да бъде самотна -

при този балет от звезди?

И слънцето грее за хората,

но изгаря, докато за всички блести.

 

Аз не искам звезди покрай мене.

Нека да бъде само една.

Искам в сърцето ми само да грее.

Искам само любима жена!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??