14 mar 2010, 22:11

Сама... 

  Poesía » Otra
712 0 1

И ето, пак стоя сама,

опряла тъжно глава върху стената

и мисля, мисля аз сега,

защо получи се така.

 

Помислих аз за теб

и в този миг потрепна нешо свято,

потрепна пак и пак,

а след това внезапно спря.

 

Помислих си, бе само трепет,

но уви, тоз трепет продължи

и аз останах щастлива до зори.

 

До зори повлияна от незнаен трепет,

аз отново бях сама

и чаках своя спомен

да ме върне в реалността!

© Лилия Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Скъпа, като за първо стихотворение си се представила доста добре! Успехчета и от мен, има хляб в теб...
Propuestas
: ??:??