И пак съм тук - сама.
Късно е, а теб те няма.
Мисля те.
Къде си? С кой си?
Мислите ми са като река,
и просто не мога да заспя.
Но един въпрос от вътре,
най-много ме изяжда.
А ти мислиш ли за мен сега?
© Lara Queen Todos los derechos reservados