16 февр. 2020 г., 07:44

Сама 

  Поэзия » Любовная, Другая
674 0 0

И пак съм тук - сама.
Късно е, а теб те няма.
Мисля те.
Къде си? С кой си?
Мислите ми са като река, 
 и просто не мога да заспя.
Но един въпрос от вътре, 
 най-много ме изяжда.
А ти мислиш ли за мен сега? 

© Lara Queen Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??