29 ago 2006, 15:02

Сама 

  Poesía
734 0 3
Защо замина и остави ме сама,
сама разплакана в нощта.
Нима  не знача вече нищо аз?
Защо  загърби любовта пламтяла между нас?
Аз с трепет чакам всяка нощ
без теб съм нищо,
нямам капка сила, мощ.
Но това е моето призвание:
да съм подложена на вечното страдание,
да стоя в самотата,
да посрещам ударите на съдбата.

© Кремена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??