26 jun 2017, 11:16

Сама избирам 

  Poesía » Otra
651 4 29

Дори и утре да те няма, 
аз пак ще вярвам в любовта. 
Какъв е смисълът от драма?
Та нали животът е една игра. 

 

Ако днес съм победител, 
утре може да не съм. 
Жертва или пък спасител. 
А дали съм будна...
или е поредният ми сън? 

 

Ако е живот, докрай ще го живея. 
Само остави ме — да съм Аз. 
Ролята ми, никой да не определя. 
Сама решавам, дали ще съм
в играта... или пък избирам „пас”.
 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??