Дори и утре да те няма,
аз пак ще вярвам в любовта.
Какъв е смисълът от драма?
Та нали животът е една игра.
Ако днес съм победител,
утре може да не съм.
Жертва или пък спасител.
А дали съм будна...
или е поредният ми сън?
Ако е живот, докрай ще го живея.
Само остави ме — да съм Аз.
Ролята ми, никой да не определя.
Сама решавам, дали ще съм
в играта... или пък избирам „пас”.
© Виолета Все права защищены