8 sept 2007, 12:08

Сами 

  Poesía
675 0 1
 

Сами


Раждаме се и умираме сами.

Но сами ли тръгваме?

Живеем - не сами,

Но дали е наистина така?

Проклинаме срещу това,

че толкова сме самотни.

И губим, единствено сами.

Печелим, умирайки, но винаги сами.

Дали има значение отново да се раждаме,

живеем и общуваме,

проклинаме или обичаме,

губим или печелим,

щом накрая пак умираме сами!

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??