11 mar 2007, 18:41

Сами сме 

  Poesía
732 0 3

Сами сме

В твоята постеля

Потиш се

А аз треперя

Седим

Протягаш длан

Мълчим

Дишаме едвам

Усмивка

Поглед нажежен

Целувка

Искам те в мен

От ласки

Чудна феерия

Без маски

В мен е

Намери я

Страст

Горчива сладост

Власт

Безрасъдна младост

Дума

Обичам те

Лъжа

Наричам те

Любов

Нима я търсеше

Без зов

Окови кършеше

Тук ли

Няма я

В теб е

Открадна я

© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??