Има усмивки, но само една
ме кара отново детински
да проливам сълза след сълза
от вълнение малко, невинно.
Има прегръдки, но само една
събужда забравени чувства
и отново с трепет протягам ръка -
сутрин сладко пак да се гушна.
Има целувки, но само една
душата от пепел възражда,
омайно политам в безкрайна земя,
на облък от обич се спускам.
Има безбройни, милиони сърца,
едно безумно до болка те иска.
В любов се зарича всяка жена,
но само една те обича!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados