25 мая 2010 г., 12:07

Само една 

  Поэзия » Любовная
1080 1 2

Има усмивки, но само една

ме кара отново детински

да проливам сълза след сълза

от вълнение  малко, невинно.

 

Има прегръдки, но само една

събужда забравени чувства

и отново с трепет протягам ръка -

сутрин сладко пак да се гушна.

 

Има целувки, но само една

душата от пепел възражда,

омайно политам в безкрайна земя,

на облък от обич се спускам.

 

Има безбройни, милиони сърца,

едно безумно до болка те иска.

В любов се зарича всяка жена,

но само една те обича!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??