14 nov 2019, 10:12

Само една надежда 

  Poesía » De amor
578 0 0

Есен е.

Мирише на любов. 

Не от онази сладката. 

Идва студен сезон.

Но аз преди зимата те обичам.

Защото никой преди мен не е.

Защото на никой преди теб не съм липсвала.

Душата ти гори.

И имам само една сила. 

Да те обичам.

И само една надежда.

Да се обичаш.

 

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??