14 нояб. 2019 г., 10:12

Само една надежда 

  Поэзия » Любовная
575 0 0

Есен е.

Мирише на любов. 

Не от онази сладката. 

Идва студен сезон.

Но аз преди зимата те обичам.

Защото никой преди мен не е.

Защото на никой преди теб не съм липсвала.

Душата ти гори.

И имам само една сила. 

Да те обичам.

И само една надежда.

Да се обичаш.

 

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??