Nov 14, 2019, 10:12 AM

Само една надежда 

  Poetry » Love
580 0 0

Есен е.

Мирише на любов. 

Не от онази сладката. 

Идва студен сезон.

Но аз преди зимата те обичам.

Защото никой преди мен не е.

Защото на никой преди теб не съм липсвала.

Душата ти гори.

И имам само една сила. 

Да те обичам.

И само една надежда.

Да се обичаш.

 

© Сатин Роксан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??