28 sept 2022, 21:22

Само едно – само веднъж 

  Poesía
175 0 0

Ти имаше име.

Имаше собствено име.

Но донесе болката

и сега носиш нейното име.

Болката има само едно име.

Така мен са наранили веднъж.

© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??