28 сент. 2022 г., 21:22

Само едно – само веднъж 

  Поэзия
176 0 0

Ти имаше име.

Имаше собствено име.

Но донесе болката

и сега носиш нейното име.

Болката има само едно име.

Така мен са наранили веднъж.

© Идеми Дойдеми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??