Sep 28, 2022, 9:22 PM

Само едно – само веднъж 

  Poetry
174 0 0

Ти имаше име.

Имаше собствено име.

Но донесе болката

и сега носиш нейното име.

Болката има само едно име.

Така мен са наранили веднъж.

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??