11 ago 2007, 17:03

Само мен... 

  Poesía
1210 0 7
Искам, докато затваряш очите си,
да виждаш само мен...
Докато усещаш полъха на вятъра върху устните си,
да си представяш само мен...
Искам, докато слушаш музика,
да мислиш само за мен...
Ако сънуваш, да сънуваш само мен...

Ако обичаш, да обичаш само мен...

© Полина Рускова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??