Aug 11, 2007, 5:03 PM

Само мен... 

  Poetry
1208 0 7
Искам, докато затваряш очите си,
да виждаш само мен...
Докато усещаш полъха на вятъра върху устните си,
да си представяш само мен...
Искам, докато слушаш музика,
да мислиш само за мен...
Ако сънуваш, да сънуваш само мен...

Ако обичаш, да обичаш само мен...

© Полина Рускова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??