11 авг. 2007 г., 17:03

Само мен... 

  Поэзия
1211 0 7
Искам, докато затваряш очите си,
да виждаш само мен...
Докато усещаш полъха на вятъра върху устните си,
да си представяш само мен...
Искам, докато слушаш музика,
да мислиш само за мен...
Ако сънуваш, да сънуваш само мен...

Ако обичаш, да обичаш само мен...

© Полина Рускова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??