29 oct 2009, 0:55

Само миг 

  Poesía
707 0 16


Беше измислица
с кънтящо в ушите ми - имам те.
Кратък блясък.
Искрица от нищото -
пареща, болна, безименна.

Бях те изгубил
в мрачните сенки на зимите -
шепа пясък,
през пръстите груби,
изтекъл в страстта на годините.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??