23 jul 2009, 0:43

Само миг 

  Poesía
812 0 1

Аз и ти в мислите ми,

всеки миг изпълваш съзнанието ми,

какво ли правиш сега?

И ти ли си сам в нощта?

Почувствай  сърцето  мое – боли ме,

то зове те – ела и прегърни ме.

Само миг бъди до мен,

миг, в който не ще бъдеш така студен...

© Преслава Чернаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??