Jul 23, 2009, 12:43 AM

Само миг 

  Poetry
814 0 1

Аз и ти в мислите ми,

всеки миг изпълваш съзнанието ми,

какво ли правиш сега?

И ти ли си сам в нощта?

Почувствай  сърцето  мое – боли ме,

то зове те – ела и прегърни ме.

Само миг бъди до мен,

миг, в който не ще бъдеш така студен...

© Преслава Чернаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??