23 июл. 2009 г., 00:43

Само миг 

  Поэзия
813 0 1

Аз и ти в мислите ми,

всеки миг изпълваш съзнанието ми,

какво ли правиш сега?

И ти ли си сам в нощта?

Почувствай  сърцето  мое – боли ме,

то зове те – ела и прегърни ме.

Само миг бъди до мен,

миг, в който не ще бъдеш така студен...

© Преслава Чернаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??