6 ago 2009, 20:50

Само шумолене 

  Poesía » Filosófica
690 0 0

Аз чувам плясък на криле,
не виждам птици, няма повей.
Само шумолене, само плясък на криле.

Аз чувам плисък на вода,
не виждам вълни, няма порив.
Само шумолене, само плисък на вода.

Аз чувам припукваща искра,
не виждам огън, няма топлина.
Само шумолене, само припукваща искра.

За мен остана само шумолене,
не виждам и не усещам вече.

© Марина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??