Aug 6, 2009, 8:50 PM

Само шумолене 

  Poetry » Phylosophy
689 0 0

Аз чувам плясък на криле,
не виждам птици, няма повей.
Само шумолене, само плясък на криле.

Аз чувам плисък на вода,
не виждам вълни, няма порив.
Само шумолене, само плисък на вода.

Аз чувам припукваща искра,
не виждам огън, няма топлина.
Само шумолене, само припукваща искра.

За мен остана само шумолене,
не виждам и не усещам вече.

© Марина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??