6.08.2009 г., 20:50 ч.

Само шумолене 

  Поезия » Философска
691 0 0

Аз чувам плясък на криле,
не виждам птици, няма повей.
Само шумолене, само плясък на криле.

Аз чувам плисък на вода,
не виждам вълни, няма порив.
Само шумолене, само плисък на вода.

Аз чувам припукваща искра,
не виждам огън, няма топлина.
Само шумолене, само припукваща искра.

За мен остана само шумолене,
не виждам и не усещам вече.

© Марина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??