10 ene 2011, 19:02

Само спомен 

  Poesía » Otra
1306 0 31

Само спомен

 

Звездите ронят своя плач,

премрежена луна трепти,

простенва сова в тоя час,

откъсва нейде две сълзи.

 

И тихо вятърът припява,

донася нечий буден стон

и тъмнината се сгъстява,

като заглъхващ камертон.

 

А някъде далеч остава

самотен спомен от тъга

и бавно той се разпилява,

загубен в мрака на нощта.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??