Само спомен
Звездите ронят своя плач,
премрежена луна трепти,
простенва сова в тоя час,
откъсва нейде две сълзи.
И тихо вятърът припява,
донася нечий буден стон
и тъмнината се сгъстява,
като заглъхващ камертон.
А някъде далеч остава
самотен спомен от тъга
и бавно той се разпилява,
загубен в мрака на нощта.
© Сеси All rights reserved.