2 jul 2014, 20:10

Само сън 

  Poesía » De amor
338 0 2

Само сън веднъж ми подари.

В него бяхме с теб опасно близко,

бяхме влюбени, щастливи и дори

ти целуна ме. И ме поиска.

 

Само сън. А толкова неща

казахме си - мили, откровени.

Беше наша, истинска нощта...

Аз се скрих във теб, а ти във мене.

 

Щом зората в синьо зазори

скъса се невидимата нишка.

Ти си тръгна и ми подари

само сън. И спомен. И въздишка.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??