6 feb 2009, 12:54

Само там 

  Poesía
528 0 2

Само там сме заедно,

само там сме отново щастливи...

Аз и ти...

Двамата...

Само там...

Истински живи.

Само там е красиво.

Само той ни събира...

И пак той е, който ни разделя...

Само там в топлата постеля.

Всичко друго е вече лъжа.

Не, не искам да свършва съня...

Не искам да идва утринта.

Не искам да се будя...

Не искам отново да те загубя.

(Само това е моята възбуда...

Дори да е заблуда...)

...

Искам само да заспя...

Да почувствам отново любовта.

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??