Само там сме заедно,
само там сме отново щастливи...
Аз и ти...
Двамата...
Само там...
Истински живи.
Само там е красиво.
Само той ни събира...
И пак той е, който ни разделя...
Само там в топлата постеля.
Всичко друго е вече лъжа.
Не, не искам да свършва съня...
Не искам да идва утринта.
Не искам да се будя...
Не искам отново да те загубя.
(Само това е моята възбуда...
Дори да е заблуда...)
...
Искам само да заспя...
Да почувствам отново любовта.
© Ангелина Все права защищены