19 ago 2009, 17:33

Само ти 

  Poesía » De amor
1156 1 10

След пороя

ще има луна,

после – слънце

отново ще свети:

само ти

ще останеш жена,

пред която

мълчат боговете...

 

Като сън,

недокоснат с очи,

като бяла

искрица в жарава,

като

звезден прашец –

само ти –

нежен трепет

и тиха забрава!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??