19.08.2009 г., 17:33 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
1158 1 10

След пороя

ще има луна,

после – слънце

отново ще свети:

само ти

ще останеш жена,

пред която

мълчат боговете...

 

Като сън,

недокоснат с очи,

като бяла

искрица в жарава,

като

звезден прашец –

само ти –

нежен трепет

и тиха забрава!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??