29 ene 2011, 22:06

Само това 

  Poesía » Otra
790 0 9



Той ме черпи с...

бира.

Отказвам.

Малцово уиски ми предлага.

Не искам.

Как

за толкова години не разбра,

че искам само чаша

топлина.

 

 

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??