9 sept 2017, 14:59  

Само този мъж 

  Poesía
477 1 1

Опипват те мъжете с поглед,

но теб това не те вълнува.

Сама си в своя женски полет,

натам, където той пирува.

 

Заобиколен от алчна свита –

мъже, жени в заспала младост,

един мъж танцува без насита,

обсебен от привидна радост.

 

Небето спуска нощната си щора,

но в твоите очи слънце грее.

А в сърцето – най-сладката отрова

само този мъж успя да влее.

 

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??