Опипват те мъжете с поглед,
но теб това не те вълнува.
Сама си в своя женски полет,
натам, където той пирува.
Заобиколен от алчна свита –
мъже, жени в заспала младост,
един мъж танцува без насита,
обсебен от привидна радост.
Небето спуска нощната си щора,
но в твоите очи слънце грее.
А в сърцето – най-сладката отрова
само този мъж успя да влее.
© Вяра Николова All rights reserved.