30 dic 2008, 10:25

Само за ден - от книгата "Мечтите не спят" 

  Poesía » De amor
894 0 4

 

Любовта отиде си от мен,

но ще я търся в утрешния ден.

Носталгия има в мен,

но и тя ще отмине някой ден.

 

 

Самотата спря до мен,

но ще угасне в утрешния ден.

Тишината сега е с мен,

но само за ден.

© Emil Angelov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??