28 abr 2022, 14:43

Самоизяждане 

  Poesía
240 0 2

 

Днес ще закуся със себе си, 
стръвно плътта ще разкъсам,   
в клетка от кости нащърбени, 
вие душата в покруса.    

 

Увълчи се "стадото" вече
за рабът наведен под бича,  
от Бога се бързо отрече         
и дявол над него наднича! 

 

Късайте всички от мене, 
кървави, злобни дори - 
вяра и чувства втъмнени, 
спомени, нощи и дни!   

 

© Иван Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??