27 jun 2009, 0:26

Самоковче 

  Poesía
902 0 4

Самоковче


Любов с черешови крила

докосна нашата градина.

Разпукна се и разцъфтя

за хиляди години.

 

Днес Самокови се въртят,

рисуват ни картини

и млади чукчета с пъстър цвят

напяват свои рими.

 

Със пръстчета почуква Самоковче,

клавишите с любов погалва.

Лети на приказно килимче

и нашите сърца запалва.

 

Е. и Б.

© Емилия Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??