17 sept 2007, 11:54

Самота 

  Poesía
711 0 23
Тази нощ самотата е толкова гъста,
като съсирена кръв,
като топка от глина в скулпторски пръсти,
като Вселената в атома пръв.

Пари жестоко, негалена, кожата.
Смачкан умира духът.
Искам любов, но зная - не може.
Всички вълшебници спят.

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??