6 abr 2010, 7:51

Самота 

  Poesía
445 0 4

              САМОТА

 

Цвета на очите  от небето си взела

и от онова тъжно напролет море.

Снагата ти бялнала, с нозе на  газела.

Искам те моя! Като жадно хлапе.

 

За левче от тебе купувам си здраве.

А има ли рецепта за твоето сърце.

Идваш в съня ми. А те няма наяве...

Самотата рисува - твоето лице...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??