5 ago 2012, 13:22

Самота 

  Poesía » Odas y poemas
751 0 0


          Самота

 

Когато ти си така далече

и аз оставам съвсем сама,

сърцето ми плаче за тебе,

в душата нахлува тъга...

Стъпките ти искам да чуя

и да видя скъпото лице...

Но ти си толкова далече

и струва ми се от векове...

Стоя сама във тишината,

а спомените ме връщат назад...

Назад към топлото лято,

пълно с много любов

и щастливи сърца...


23.10.2007 г.

© Елена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??